Om oss

Den första november 2021 startade vi Göteborgs Osteopat Center som drivs av oss tre osteopater. Vi är baserade i centrala Göteborg och har nära samarbeten med Halmstads Osteopatklinik och Cronas friskvård i Örebro. Samtliga på dessa kliniker har även utbyte med Canadian Academy of Osteopathy.

Vi på Göteborgs Osteopat Center har regelbundna utbildningar tillsammans med våra kollegor i Örebro & Halmstad samt att vi har intern fortbildning på mottagningen i enlighet med hur CAO (Canadian Acadamy of Osteopathy) arbetar med ”collective mechanics”.

Mattias Andersson Om Göteborgs Osteopat Center

Mattias Andersson

Jag tog examen från Skandinaviska Osteopatskolan som jag läste 1999-2004.
Jag startade min verksamhet 2001 som innefattade osteopatbehandling & personlig träning samt kostrådgivning.
Från 2004 har jag gått postgraduate utbildning i England: John Wernham Collage 2004-2008 i Maidstone, ICO (institute of classical Osteopathy) 2009-2015 i Dorking, 2017 British School of Osteopathy i Reading & 2018 läste vi Robert Johnstons böcker & hade nöjet att träffa honom under några utbildningsdagar.

 

Sen 2018 har vi jobbat med Robert Johnsons tolkning & vidareutveckling av Andrew Taylor Stills osteopati. 

Kristina Hagberg

Våren 2004 exminerades jag till Osteopat D.O. från Skandinaviska Osteopatskolan, idag Osteopathögskolan, här i Göteborg och har sedan dess arbetat som osteopat. Jag var även engagerad och arbetade på Osteopatskolan under åren 2004-2005. Mitt arbete på skolan innebar ansvar för dess klinik och handledning av elever. Sedan november 2021 är jag här på Göteborgs Osteopat Center. 

Ny kunskap och utveckling är centralt  för mig i mitt arbete på kliniken. Det innebär att jag efter min examen har gått på postgraduate kurser inom några olika områden:
Kraniell osteopati inriktad på barn, Göteborg 2005, Visceral osteopati, Göteborg 2007

-Klassisk osteopati, Institute of Classical Osteopathy i Dorking 2014-2016, British Institute of Osteopathy i Reading, 2017

-Collective Mechanics, 2020 och framåt. Ett mycket komplett arbetssätt som har varit mycket utvecklande att arbeta med. 

Kristina Hagberg - Om Göteborgs Osteopat Center
Gustav Liberg - Om Göteborgs Osteopat Center

Gustav Liberg

Mitt namn är Gustav Liberg. År 2020 tog jag examen från Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg.

Som före detta elitidrottare så blev osteopati en stor del av min idrottskarriär för både skadehantering, men framförallt prestationsoptimering. Det gjorde att en nyfikenhet växte fram hos mig för hur kroppen och dess strukturer och hur man kan behandla den. Jag valde därför att utbilda mig till osteopat så att jag själv kan hjälpa andra till att få den hjälp som jag själv fick, och fortsatt får.

Jag hjälper dig gärna, oavsett vilka problem du har.

Besöksadress: Götabergsgatan 10 våning 3, 411 34 Göteborg

Anslutna till: