Om oss

Den första november 2021 startade vi Göteborgs Osteopat Center som drivs av oss tre osteopater. Vi är baserade i centrala Göteborg och har nära samarbeten med Halmstads Osteopatklinik och Cronas friskvård i Örebro som vi tillsammans ständigt fortbildar oss och utvecklas med.

Mattias Andersson Om Göteborgs Osteopat Center

Mattias Andersson

Jag tog examen från Skandinaviska Osteopatskolan som jag läste 1999-2004.
Jag startade min verksamhet 2001 som innefattade osteopatbehandling & personlig träning samt kostrådgivning.
Från 2004 har jag gått postgraduate utbildning i England: John Wernham Collage 2004-2008 i Maidstone, ICO (institute of classical Osteopathy) 2009-2015 i Dorking, 2017 British School of Osteopathy i Reading.

Kristina Hagberg

Våren 2004 exminerades jag till Osteopat D.O. från Skandinaviska Osteopatskolan, idag Osteopathögskolan, här i Göteborg och har sedan dess arbetat som osteopat. Jag var även engagerad och arbetade på Osteopatskolan under åren 2004-2005. Mitt arbete på skolan innebar ansvar för dess klinik och handledning av elever. Sedan november 2021 är jag här på Göteborgs Osteopat Center. 

Ny kunskap och utveckling är centralt  för mig i mitt arbete på kliniken. Det innebär att jag efter min examen har gått på postgraduate kurser inom några olika områden:
Kraniell osteopati inriktad på barn, Göteborg 2005, Visceral osteopati, Göteborg 2007

-Klassisk osteopati, Institute of Classical Osteopathy i Dorking 2014-2016, British Institute of Osteopathy i Reading, 2017

Kristina Hagberg - Om Göteborgs Osteopat Center
Gustav Liberg - Om Göteborgs Osteopat Center

Gustav Liberg

Mitt namn är Gustav Liberg. År 2020 tog jag examen från Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg.

Som före detta elitidrottare så blev osteopati en stor del av min idrottskarriär för både skadehantering, men framförallt prestationsoptimering. Det gjorde att en nyfikenhet växte fram hos mig för hur kroppen och dess strukturer och hur man kan behandla den. Jag valde därför att utbilda mig till osteopat så att jag själv kan hjälpa andra till att få den hjälp som jag själv fick, och fortsatt får.

Jag hjälper dig gärna, oavsett vilka problem du har.

Besöksadress: Götabergsgatan 10 våning 3, 411 34 Göteborg

Anslutna till: